Post by avonefwebdeck on Feb 15, 2022 22:45:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız dayanıklılık hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Güncelleme gelmeli hemde online olsa da daha detaylı sarar ama yinede gel ellerinize sağlık
Bu oyunda harika vakit geçiriyordum. Açmaya çalışana ve ekran kararana kadar. Bu düzeltilmezse, bu oyunlarla işim biter
Abi Oyun Bir Başyapıt Abartmıyorum Cidden Çok Güzel!!!
Bu oyun çok berbat. Kötü bir servisi var, karakterimi zar zor kontrol edebiliyorum ve oyun sürekli donuyor. Ringe girer girmez oyuncum donuyor ve kaybediyorum.
Bu oyunu sevmemin tek nedeni özel eşleşmeyi neden kaldırıyorsun? 3 yıldız
İndir MOD APK Wrestling Revolution 3D (MOD, Full Game Kilitli) v1.712Free_mod.
Sahip olduğum tek sorun, katılmıyorum seçeneğini seçmenize rağmen saç stilinizi, kostümünüzü ve özellikle hareketlerinizi değiştiren kitapçılardır...lütfen bunu düzeltin, o zaman en az 5 yıldız verebilirim.
oyun güzeldede nasıl maça giriliyo yardımcı olur arkadaşlar
....
Bu oyun sürekli ikili takım alıyorum, benim pather'ım orada duruyor ve ortaya çıkar butonunun olduğu yerde ve ben onu çok kolay ve çok ZOR koyuyorum
bu benim boş zamanımın oyunu. Ne zaman sinirlensem ya da moralim bozulsa bu oyunu oynarım. bu beni mutlu ediyor ve özgür fikirli.Bu oyunu çok sevdim 👍x100. ama çok oyunculunun ne zaman açılacağını bilmiyorum? Lütfen efendim lütfen çok oyunculu sürümü yayınlayın lütfen!!!
Muhteşem bir oyun. Bence yarışmaların zevkine çok güzel bir şekilde hitap ediyor. Kontrolleride çok basit ve güzel. kadınlara kadar. Bunun için 3D seçeneği var ama biraz karmaşık.
Bu oyunu yapanın anasına amına bazuka girsin
Wrestling Revolution Спортске qez
Her şey yolunda ama karakter oyun boyunca sıskalaşıyor. Zor zamanda sadece bu oyun değil. O oyunlardaki hatayı düzeltin.
Oyun guzel tavsiye ederim
İyi değil ama oynanabilir.
Wrestling Revolution Спортни lfu
Bu oyun cok iyi ama sise worldcraft 2 oyununu tafsiye ederim
ama bu daha çok güzel eşyalı eşyalar daha güzel olur du
Bu oyunu oynamak imkansız, %75'inde karakteriniz üzerinde kontrolünüz yok ve %10'u sabitlenmiş durumda. Yürümeyi yeni öğrenen ve 200 librelik Olimpiyat güreşçilerine karşı gidişini göremeyen bir çocuğu oynuyormuşsunuz gibi geliyor.
oyun cok sariyo dene yin cidiyim
çok fazla hata var
Oyunu seviyorum ama oyuncunuzu yaratamamanızı sağlayan güncelleme berbat
Oyun kötü bunu oynayacağına insan mesala ssen oynar
Reyting ayrılma çok kötu
Düzgün kullanamadığım için bu oyundaki problemler için bilgi bulmaya çalışıyorum oyuna 2 Puan verdim sanırım eski sorunları düzeltsen biraz daha iyi olurdun sanırım adamlar birkaç Şampiyonluk eklemeli. iyi seyirler
Oyun mobilde korkunç, tema şarkısı bittikten sonra oynatıcıyı kontrol etmenize izin vermek istiyor ve indirdim ve yüklemeyi kaldırdım hiçbir şey olmadı, sadece dondu
Beklendiği gibi, gerçekten eğlenceli-aptalca bir oyun. Hapishanede olmak yerine, ringde olacaksın. Oh, ve insanları öldüremezsin. Ancak, bu oyunun sahip olduğu kısıtlamalar nedeniyle, birçok aksiyon şansa dayanmaktadır. Mevcut her stat için %99'a sahip olabilirsiniz ve yine de kaybedebilir veya sizden iki kat daha zayıf bir rakip tarafından sürekli olarak yakalanıp yumruklanabilirsiniz. Akılsız şiddete doyduğunuzda, oyun yavaş yavaş sıkıcı hale geliyor. Yani, biraz eğlenmek için bu oyun tam size göre!
IOS ve Android için en iyi dövüş oyunları!
Müthiş oyun..... Güreş devrimini seviyorum
İsim yazamıyorum ve müzik seçemiyorum. Bunlar düzeltilirse sevinirim.
İyi ama güreş stadyumunun dışına çıkabileceğiniz gibi daha fazla geliştirmeye ihtiyacı var.
Bu oyunu kesinlikle seviyorum ama lütfen bir güncelleme yapın ve kadınlar için daha fazla aksesuar ekleyin. Ayrıca sergi düğmesini hemen geri getirin.
Wrestling Revolution Sporto sbaq
Toy Blast - トイブラスト パズル wzcz
Her zaman kazanmak sıkıcı
Kendi karakterimi yaratamıyorum, almamanızı tavsiye ederim ve sadece bir şeyleri değiştirmek için para ödeyemem, o yüzden almayın
Wrestling Revolution スポーツ xgwn
İyi oyun ama bir şey var ki, çocuklar neredeyse hiç düşmüyor ama sen yapıyorsun bu adamı fena halde dövüyorum sonra onu çıkarmak için 6 kez deniyorum ama her zaman 1 ya da 2'de sonra kaçıyor sonra beni çıkarmaya çalışıyor bir kez ve birden çok kez başarılı
Maclara nasil girilo yardim edermisin. ??
Küçüklüğümden beri oynuyom tek kötü yanı güreşçilerin gerçek ismi olmamasi