Post by avonefwebdeck on Feb 15, 2022 22:57:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogući varanje ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
nije kao što je prikazano u oglasu. ne sviđa mi se i igra.
Tako sam umoran od ove lažne reklame. Baš kao FFXV... To je "gradska zgrada" koja čeka 5 sati za jednu igru za nadogradnju. Molimo vas da glasate za one koji ne vole ove igre kako ne bi morali gubiti vrijeme.
U početku je bilo jako zabavno, ali je nakon nekog vremena postalo jako dosadno
volim ovu igru vas drži u potrazi za novim stvarima za napraviti. nikad ne dosadi
Super zabavna igra za početak za početnike na uređajima, tako da da, šalje vrlo jasan ljudski aspekt preživljavanja u ovoj igri
Sviđa mi se igra, samo što neke stvari traju dugo osim ako ne potrošite puno novca
To se pretvorilo u jednostavno hvatanje novca za ljude koji žele bacati novac. Ako ne trošite novac, nećete uživati u ovoj igri. Budući da je ratna igra, stalno ćete biti rušeni. I stalno dodaju još stvari kako bi ljudi koji troše postali u osnovi nedodirljivi.
Brutal Age: Horde Invasion Strateginiai xpk
Igram već više od godinu dana. Igra je počela zabavno i izazovno. Da, tada je bilo P2P igrača, ali to nije napravilo preveliku razliku. Sada je igra samostalna za igrače s velikim bankovnim računima. Programeri su postali pohlepni i brinu samo o novcu. Neće čak ni pomoći igraču koji ne troši puno. Svaki događaj ovisi o novcu. Ova igra je sada postala smeće. Programeri bi se trebali sramiti ubijanja ove igre za stotine ljudi.
dobra igra samo još jedna što više trošiš to si bolja igra sve košta previše
Mislim da ova igra polako rješava neke probleme! I. Dođi igrati ovu igru
Ljubavni plijen, mrzili opljačkali iznenađeni. Ne znam što bih više mogao izraziti za ovu igru. Ovo stvarno nije stvar za smijeh.
Brutal Age: Horde Invasion Chiến thuật ufa
Nevjerojatno je, ali stil okupljanja i napada nije dobar. Neka ovi stilovi budu poput odlaska u pune trupe
Dao bih ovoj igri 5 zvjezdica, ali njihova korisnička služba je loša. Dizajn igre i igra su lijepi, ali tijekom održavanja moj četvrti grad koji sam upravo napravio je jednostavno nestao. Sada moram izgubiti 2 dana na izgradnju, što također oduzima 1 od mojih ožujskih zadataka za 2 dana i povećava dio mojih vojnika. Osim toga, svakih 5 minuta me izbaci iz igre. Predao sam 2 prijave za pritužbe svaki put kada malo pričekaju da mi napišu, a zatim mi kažu da se izvinjavamo što se nismo javili u posljednje vrijeme pa zatvaramo prijavu.
Prvo platite za pobjedu ovdje je veliki koncept. Možete daleko stići bez ispuštanja gotovine, ali za to će vam trebati godine. Drugo, za ribolov je potrebna gotovina. Treće, nijedan od ostalih načina rada treće osobe prikazan u oglasima ili slikama aplikacija nije stvaran. Igrao sam više od mjesec dana i osim ribolova, sve je odozgo prema dolje i bitke/lov se automatski rješavaju bez sučelja. Toliko marketinških laži i onda je slično clash of clans i svim onim drugim bs igricama. Zaključno, totalno gubljenje vremena
NEMOJTE IGRATI OVU IGRCU. Prvo, nije tako dobro kao što se čini, tvrtka je toliko gladna novca da se igra plaća za pobjedu i jednostavno se ne isplati. Sve traje toliko dugo da se napravi, ali to možete učiniti brzo ako...iznenađenje-iznenađenje...date im novacyy! Također, igra ne izgleda onako kako su napravili na tim slikama, toliko je zbrkana i neuredna da bi trebali težiti supercell igrama.
ovo bi bila epska igra kad biste mogli napredovati u vještini. ali ne možeš! Da biste ostali konkurentni morate potrošiti oko 100 dolara tjedno!!! Kako biste držali korak s Chainesima koji dominiraju ovom igrom, trebate potrošiti oko 1000 dolara. Ne pretjerujem!!!! Oni stvaratelji igara moraju izjednačiti teren tako da ne tjeraju plaću da bi igrali dosljedno. Svaki dan je još jedno natjecanje koje zahtijeva $$$$$$. Igra počinje zastajati jer novi igrači nemaju šanse osvojiti starije bogatije igrače.
Brutal Age: Horde Invasion Стратегије bevv
Brutal Age: Horde Invasion Strategy gemh
Igra jako kasni, ne mogu se prijaviti u novu nadogradnju..
volim igru! ali se isključuje s mreže svakih 15 sekundi! ovo je razočaravajuće! molim te popravi
Dost dobra igrica za ubit dosado
Vrijedi igrati
Samo da dodate simulaciju borbe😕
Dobra igra
u redu je. oni su proricanje, gdje možete dobiti heroje, je šala. Imao sam 35 kornjača i dobio sam 3 zvjezdice heroje i sve isto. Niti jedan heroj s 4 ili 5 zvjezdica. Glupo. igra gladna novca
😠😠😠😠😠😠😠😠 Za tebe
Happy Cooking: Chef Fever নৈমিত্তিক aghk
Više razine vladaju time. Vi gradite, a oni to čiste kako žele. Nema šanse da se natječete s njima. Upotrijebite pohranjene resurse da ozdravite trupe i oni samo dođu i pobiju ih sve što onemogućuje dobivanje više resursa bez trupa za farmu.
Igra je brzo postala dosadna, 1 frakcija dominira cijelim serverom i samo vas uzgaja. Ne zamarajte se ovom igrom.
Brutal Age: Horde Invasion Strateške igre plb
problemi u igri i pomoć ne radi. pritisnite pomoć igra se ponovno pokreće
Jedna od igara koje se najviše plaćaju za pobjedu, ako nećete puno unovčiti, nemojte se truditi instalirati.
Dobra igra, ali dosadila, deinstalirana. Zauzima previše prostora i može se igrati samo online!!!
Potrošio sam na ovu igru SAMO u srpnju 2020. ......480,00$ samo da bih mogao dobiti jebeno pristojnog partnera. Ipak, šanse su male ili ne. Ne smeta mi trošiti novac na igru sve dok postoji neka nagrada za to, međutim ovu igru očito nije briga koliko novca trošite. Smiješno je da sam potrošio toliko novca samo da bih dobio pristojnog partnera. I još uvijek nisam dobio jebeno dobrog partnera. Moj savjet ne trošite novac na ovu igru. Nije vrijedno toga.
pročitajte upute prije igranja ove igre. razumjeti strategije prije nego što napravite potez. Preporučam da igrate na 2 računa na jednom serveru. 1. vaš račun društvenih medija i račun lokalnog uređaja. za one koji redovito ne žele trošiti puno novca, najbolje je ostati prigušen i skriven. za one s $, najbolje je započeti kada se otvori novi poslužitelj.
Brutal Age: Horde Invasion Стратегии jyb
Volite ovu igru, novac ili ne, zabavna je...
Apsolutno mi se sviđa ova igrica, igram je od 2018. i zaluđen sam. S druge strane, nedavno sam izgubio telefon i morao sam kupiti još jedan, a on se iz nekog razloga neće sinkronizirati s aplikacijom Play igre, poslao sam vam e-poštu, ali nisam ništa čuo. Stvarno bih se volio vratiti u svoju igru.
igra je platiti za pobjedu. Ja sam sretan što sam na engleskom poslužitelju, ali to se dogodilo jer smo ubili većinu Kineza rano. moj savjet je da kada igrate tjedan dana potražite rang igrača i ako je kineski pređite na novi server jer su nevjerojatno neprijateljski raspoloženi i nerazumni
Sveta kravo ovo je grozno. Još jedna igra izgradnje, napada i čekanja, ali čekanje je... BRUTALNO! Platite za ubrzanja, platite zaštitu ili ćete na kraju biti samo farma. Ne gubite vrijeme na ovu katastrofu programiranja.